۱۰ قانون طلایی در طراحی آشپزخانه کدامند؟
در این متن، ما رموز داشتن یک آشپزخانه ی منظم، مرتب و خالی از استرس را در اختیار شما قرار می دهیم. بازسازی آشپزخانه هزینه بر خواهد بود در نتیجه خیلی مهم است که برنامه ریزی درستی انجام دهید و همه ی جوانب را در نظر بگیرید تا نیاز های شما را مرتفع کند. اگر چه هر آشپزخانه طبق سلیقه و نیاز صاحب آن متغیر است، در وبسایت استودیو معماری زاها ۱۰ قانون طلایی در طراحی آشپزخانه را به شما ارائه نموده ایم که در آن زیبایی و کاربرد در کنار یکدیگر قرار می گیرند.
لطفاً ۳ دقیقه ای جهت مطالعه محتوای پیش رو با ما همراه باشید
[lwptoc min=”2″ depth=”3″ numeration=”none” title=”فهرست مطالب محتوایی که مطالعه میفرمائید” toggle=”0″ labelShow=”نمایش فهرست” labelHide=”بستن فهرست” hideItems=”0″ width=”75%” float=”none” titleFontSize=”100%” colorScheme=”light” wrapNoindex=”1″ useNofollow=”1″]
۱- تشخیص دهید که از فضا چگونه استفاده خواهد شد
هنگامی که آشپزخانه ای طراحی می کنید باید از خانواده ای که در آن زندگی می کنند در مورد نیاز هایشان سؤال کنید. آیا دوست دارند آشپزخانه ی اُپن داشته باشند که در آن با میهمانان و دیگر اعضای خانواده تعامل ایجاد کنند، یا می خواهند آشپزخانه در فضای بسته باشد.
طراحی آشپزخانه می تواند روبروی تنها یک دیوار باشد، به شکل L باشد، جزیره باشد و یا گالی (بصورت راهرو، کابینت ها در دو سمت آن) باشد.
۲- برای قسمت های مختلف برنامه ریزی کنید
آشپزخانه را بر اساس کارایی، به قسمت های مختلف تفکیک کنید، مانند تهیه ی مواد اولیه ی غذا، پخت و پز، بسته بندی غذا و غیره. برای مثال قسمت خیس باید حاوی سینک و ماشین ظرفشویی باشد.
بیشتر بخوانید : بازسازی ساختمان تهران
۳- مثلثی را در آشپزخانه در نظر بگیرید
این مثلث، سه بخش از کار در آشپزخانه را به هم متصل می کند: آشپزی، سینک و یخچال. این محدوده باید حدوداً بین ۵/۱ متر تا ۵/۲ متر باشد تا بتوان به راحتی بین آن ها رفت و آمد کرد.
۴- تدارکاتی برای لوازم آشپزخانه در نظر بگیرید
پریز برق در آشپزخانه باید به تعداد کافی وجود داشته باشد که بتوان برای وسایل برقی از آن ها استفاده کرد. همچنین دقت کنید که درب یخچال، ماشین ظرفشویی، فر، و مایکروفر به دیواری برخورد نکند و مانع رفت و آمد نشود.
۵- بخش های مشخص برای اکسسوری های آشپزخانه در نظر بگیرید
کارایی آشپزخانه را با استفاده از تقسیم کننده ها، سبد ها، جای بطری، و برنامه ریزی مشخص برای استفاده از گوشه های آشپزخانه، بالا ببرید.
۶- از منابع روشنایی مختلف استفاده کنید
نور کلی آشپزخانه را باید از سقف و چراغ آویز تامین کنید و برای اجاق گاز و زیر کابینت ها از نور های خطی LED استفاده کنید و بالای کانتر نور جداگانه قرار دهید.
۷- نسبت به تهویه ی مناسب اطمینان حاصل کنید
آشپزخانه باید برای گردش هوای آزاد، پنجره داشته باشد و جهت خروج هوای فن و دود داخل، دارای هواکش یا دودکش باشد.
۸- از لوازم و وسایل مرغوب استفاده کنید
از وسایل با کیفیت بالا در آشپزخانه استفاده کنید. سنگ هایی مانند گرانیت و کوارتز گزینه های مناسبی برای کانتر هستند. از کفپوش مقاوم در مقابل آب جوش استفاده کنید و نوع مرغوب کابینت که تبله نمی کند را برگزینید.
۹- فضای کافی و مناسب برای جای دادن وسایل در نظر بگیرید
کشو ها را در سایز و عمق متفاوت طراحی کنید. در آشپزخانه های کوچک، از کابینت های عمودی استفاده کنید.
۱۰- همه ی لوازم برقی را در یک فضا در کنار یکدیگر در نظر بگیرید
از آنجا که لوازم برقی مانند تستر، آبمیوه گیری، مخلوط کن و غیره … جاگیر هستند، پیشنهاد می شود که آنها را در یک کابینت جا دهید.
جهت بازسازی حرفه ای آشپزخانه ی خود در کوتاه ترین زمان و بالاترین کیفیت، می توانید با استودیو معماری زاها تماس بگیرید.
با تشکر از همراهی شما سروران گرامی
تحریریه استودیو معماری زاها
اطلاعات تماس و آدرس استودیو معماری زاها
آدرس: تهران – میدان ونک خیابان ملاصدرا – خیابان شیراز – خیابان سامان – پلاک ۶۷
موقعیت استودیو معماری زاها در نقشه گوگل