جدید ترین روشهای ساخت و ساز دنیا
ساخت و ساز در دنیا مانند هر صنعت دیگری در حال پیشرفت قابل توجهی بوده و امروزه با روش های به روز انجام می گیرد، به طوری که بسیاری از کشورها برای ساخت و ساز ساختمان های خود از مصالح نوین و تکنولوژی های پیشرفته استفاده می کنند. در این مطلب قصد داریم با به روزترین روش های ساخت و ساز دنیا آشنا شویم. در صورتی که شما نیز قصد ساخت و ساز سازه ای با به روز ترین تکنولوژی ها را دارید پیشنهاد می کنیم به استودیو معماری زاها مراجعه فرمائید. این شرکت تجهیزات و به روزترین روش ها برای ساخت و ساز را دارا می باشد و یکی از بهترین شرکت های ساختمانی به شمار می رود.
لطفاً دقایقی را جهت مطالعه مطلب پیش رو با ما همراه باشید.
[lwptoc min=”2″ depth=”3″ numeration=”none” title=”فهرست مطالب محتوایی که مطالعه میفرمائید” toggle=”1″ labelShow=”نمایش فهرست” labelHide=”بستن فهرست” hideItems=”0″ width=”75%” float=”none” titleFontSize=”100%” colorScheme=”light” wrapNoindex=”1″ useNofollow=”1″]
ساخت و ساز به روش های نوین دنیا
ساختمان سازی به عنوان یکی از مهم ترین صنایع دنیا در طی سالیان اخیر شناخته می شود.
به همین منظور برای سرعت بخشیدن به آن و افزایش کیفیت ساخت روش های به روزی در ساخت و ساز ایجاد شدند که در ادامه به آن می پردازیم.
تکنولوژی مدولار
یکی از تکنولوژی های مدرن در ساخت و ساز تکنیک مدولار یا ساخته های سه بعدی می باشد. در این روش واحد های یک ساختمان به شکل سه بعدی و مطابق با سلایق مشتری طراحی و اجرا می شوند.
به دلیل حساسیت بالا در این روش نوع مصالح، جایگاه واحد های ساختمانی و نوع طراحی با دقت بالا تنظیم و ساخته می شوند.
مدولار صفحه تخت
این روش به قسمت هایی همچون دیوار، کف و سقف که دارای حجم سه بعدی نیستند اختصاص داده می شود. این اجزا در محلی دیگر به طور پیش ساخته آماده شده و به محل اجرای ساختمان انتقال داده می شوند.
پس از انتقال، قطعات به یکدیگر مونتاژ می شوند و به شکل استاندارد در کنار یکدیگر قرار می گیرند.
روش تخته لغزنده
در این روش از سادگی قالب بندی برای ساخت قطعات مسطح استفاده می شود. با این تکنیک به آسانی و با سرعت بالا امکانات رفاهی و نیز پارتیشن بندی ها انجام می گیرند.
ابن روش مزایای دیگری همچون کاهش هزینه های ساخت و ساز را برای کارفرما دارا می باشد.
تکنیک پایه های پیش ساخته
در این تکنیک می توان با استفاده از واحدهای بتنی که از قبل در کارخانه تولید می شوند پله ها را با سرعت بالا ساخت.
مصالح ساختمانی مورد استفاده در این روش از کیفیت بالایی برخوردار هستند و از طریق شمع های بتنی دارای استحکام می باشند.
روش قاب های چوبی
یکی دیگر از تکنیک های نوین در ساخت و ساز استفاده از قاب های چوبی می باشد.
این قاب ها در خارج از محل ساخت و ساز تولید و به محل مورد نظر منتقل می شوند. از کاربردهای این قاب ها می توان به دیوارهای داخلی و خارجی، کفپوش و سقف اشاره کرد که با استفاده از مصالحی دیگر همچون آجر ترکیب و اجرا می شوند.
دیوار دوقلو
در روش دیوار دوقلو هر دو بتن پیش ساخته و بتن درجا با هم ترکیب می شوند و به سرعت ساخت و ساز می افزایند.
در این روش دو دیوار بتنی به منظور استحکام بیشتر به یکدیگر متصل می شوند و میان آنها با بتن پر می شود. این روش نیز از تکنیک های مقرون به صرفه به شمار می رود.
مصالح ساختمانی نازک
با کاهش مقدار مصرفی ملات، عمق آن از ۱۰ میلی متر به کمتر از ۳ میلی متر می رسد. به همین دلیل می توان از ملات با سرعت بیشتری برای پانل های دیواری دیگری استفاده کرد.
سیستم قالب تونلی
در این تکنیک با استفاده از ساخت دیوارها با واحدهای یکپارچه، ساختار سلولی با الگوهای تکراری انجام می شود.
در این سیستم با سرعت بالا و با استفاده از قالب های بتنی فرم ها در تونل جمع می شوند و از طریق جرثقیل در اسکلت ساختمان اجرا می شوند.
استفاده از آجرهای هوشمند
یکی دیگر از تکنولوژی های جدید در حوزه ساختمان سازی استفاده از آجرهای هوشمند می باشد که در طراحی ساختمان های اداری، تجاری و همچنین مسکونی کاربرد دارند. این آجرها در تغییرات آب و هوایی فرم خود را تغییر می دهند تا به عنوان عایق گرما و سرما باشند.
از مزایای استفاده از این آجر ها می توان به نصب آسان و صرفه جویی در هزینه های انرژی اشاره کرد و از به روزترین روش های ساخت و ساز دنیا به شمار می رود.
لباس های پیشرفته
داشتن تجهیزات و لباس های مطمئن یکی از الزامات برای کارگران و مهندسین ساختمان است.
از لباس های پیشرفته می توان کفش های هوشمند را مثال زد که می توانند خطرات آسیب پذیر، سقوط و شکستگی سطح زیرین را به کمک سنسورهای خود تشخیص دهند.
کلاه های ایمنی نیز می توانند خستگی و خواب آلودگی را پیش بینی کرده و به فرد هشدار دهند.
دستکش های مخصوص نیز از لباس های پیشرفته در ساخت و ساز می باشد که علاوه بر اینکه از برق گرفتگی جلوگیری می کند می تواند قدرت و مهارت فرد را نیز افزایش دهد.
تکنیک بتن های خود ترمیم شونده
در بیشتر ساخت و ساز ها برای افزایش استحکام ساختمان از بتن استفاده می شود. اما ممکن است بتن با مرور زمان دچار ترک خوردگی و شکستگی شود و نتوان آن را ترمیم کرد.
بتن های خود ترمیم شونده دارای باکتری هایی می باشند که پس از ترک خوردن بتن فعال شده و با استفاده از فعالسازی واکنش رطوبت با کلسیم کربنات تبدیل به سنگ آهک می شوند تا ترک های بتن ترمیم شود.
پیشنهاد پایانی به شما عزیزان
امروزه با استفاده از به روزترین روش های ساخت و ساز دنیا ساختمان ها با سرعت بالا، کاهش خطرات برای کارگران و مهندسین، نظارت دقیق و همچنین با صرف هزینه ها و مصالح کمتر اجرا می شوند. شرکت های ساختمانی نظارت بر اجرای این نوع تجهیزات و متریال ها به کمک فناوری های نوین را انجام می دهند.
استودیو معماری زاها یکی از شرکت های ساختمانی در حوزه ساخت ویلا و آپارتمان، بازسازی و دکوراسیون داخلی است که دارای تجهیزات نوین و کادری مجرب و مهندسین با تجربه می باشد که تلاش می کند با ساخت آپارتمان با هزینه مناسب در تهران به روش های اصولی و به روز دنیا رضایت کارفرمایان خود را جلب نماید.
اطلاعات تماس و آدرس استودیو معماری زاها
آدرس: تهران – میدان ونک خیابان ملاصدرا – خیابان شیراز – خیابان سامان – پلاک ۶۷
موقعیت استودیو معماری زاها در نقشه گوگل